marți, 15 noiembrie 2011

Casa Bosneanu

Restaurant Tg Jiu Casa Bosneanu este situat pe strada Margaritarului nr. 7, la aproximativ 300 m de Lazar Service si benzinaria MOL, spre Avicola (langa Podul Amaradiei), in imediata vecinatate a casei solistei de muzica populara Maria Bosneanu, care este si patronul acestui restaurant.
Restaurant Casa Bosneanu, construit special in acest scop, este ideal pentru organizarea de nunti Tg Jiu, botezuri si mese festive, ocazionate de diverse evenimente.

Restaurant Casa Bosneanu dispune de conditii optime de desfasurare a petrecerilor de orice fel, cu o capacitate de pana la 360 de locuri, intreaga sala fiind mochetata si antifonata, pentru crearea unui cadru intim si a unui sunet de buna calitate. Este asigurat un sistem de racire, incalzire si ventilatie corespunzator, piscina pentru agrement si o parcare spatioasa, pazita si iluminata. De asemenea restaurantul Casa Bosneanu pune la dispozitia solicitantilor camera frigorifica pentru depozitarea produselor aduse de acestia: sucuri, apa, fructe, prajituri, etc.



Cadrul intim si personalul ospitalier al restaurantului Casa Bosneanu asigura o atmosfera placuta, calda si primitoare. Pentru a va convinge, puteti sa vizitati oricand acest restaurant si veti primi la fata locului mai multe detalii despre servicii,meniuri si conditiile de inchiriere.

Deoarece restaurantul este nou, preturile sunt promotionale si deosebit de atractive, FARA CONCURENTA. Calitatea preparatelor si servirea este asigurata de bucatari si ospatari profesionisti.

Intr-o perioada de timp scurta de la lansare, Casa Bosneanu s-a impus printre celelalte restaurante din Tg Jiu, devenind un brand local cu o cerere foarte mare.

Pentru organizare de nunti, botezuri sau mese festive in Tg Jiu, date de contact sunt urmatoarele:

Adresa: Str. Margaritarului, Nr. 7
Telefoane: 0762.666.226
                    0765.212.373
Web: Restaurante Tg Jiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu